Pikavippi Ongelmissa – Paluu kirjoittelun pariin

Tämä blogi ei nyt lähtenyt käyntiin aivan sellaisella tavalla kun olisin toivonut, mutta toivottavasti tämä selitykseni saa teidät näkemään ongelmani.

Taistelin itseni nimittäin vastikään juuri ulos pikavippi ongelmista. Ja nolottaa myöntää, mutta hain pikavippiä joulukuussa joulun menoja varten, ja siitä lähtien taistelin että saisin ne maksettua takaisin. Ja tästä taistelusta tuli pitkä.

Ensimmäinen pikavippi

pikavippi

Miksi en pystynyt pysymään kaukana näistä lainoista?

Suurin virheeni oli tietenkin, että ylipäätänsä otin sen ensimmäisen vipin. Ja otin sen vielä niin harkitsemattomasti, ilman mitään kunnon pohdintaa tai ajattelua. Varsinkin kun tuo rahatilanteeni nyt ei muutoinkaan ole mikään parhain mahdollinen.

Eräs ilta kuitenkin päädyin pikavippi18v.com -sivuille, ja noin 30 minuutin kuluttua olin ottanut ensimmäisen vippini. Tämä siis eka pikavippi minkä oon koskaan ottanut, mutta ei valitettavasti se viimeinen.

Nostin 300 euroa rahaa, ja täytyy se myöntää että fiilis oli alussa tosi hyvä. Tavallaan helposti sitä ajatteli, että tää raha olisi jotenkin ilmaista tai tulisi tuosta vain, ja sitä on helppo jättää sellaiset kysymykset kuten miten tää maksetaan takaisin sitten tulevaisuuden harteille. Näin tein, ja sitä kadun kovasti.

Siinä sitten heräsin noin 28 päivän kuluttua siihen, että rahaa takaisinmaksuun ei ole. Ja mitä sitten tein, no sen mitä niin monet muut tekevät. Hain uuden pikavipin muualta.

Pikavippikierre alkaa

Tammikkusta maaliskuuhun sitten vippailin vippejä enemmän kuin kenenkään pitäisi, aina yrittäessäni päästä takaisin jaloilleni. Aina vaan kun luulin pääsevänä pinteestä, tuli joku uusi ongelma ja tarve lainata lisää rahaa. Kävin läpi lähes jokaisen paikan jonka löysin tälläiseltä pikavippi sivustolta.

Ja minähän lainasin, ja pahimmillaan pikalainoja oli varmaan 4 eri paikasta. Ongelma tuossa on se, että ne kustannukset nousevat koko ajan, jollion tarvii useamman pikavipin että voi maksaa edellisiä. Se on se kierre ongelma.

Lopulta tämä tuli kuitenkin niin pahaksi, että en voinut enään piilotella ongelmaani, vaan jouduin myöntämään sen ja hakemaan apua. Ja olen äärettömän kiitollinen,että sain sitä niin paljon ja avokätisesti. Ystäväni, perheeni ja muut tuttavat osallistuivat pinteeseeni, ja auttoivat minua maksamaan kaikki pikavippini pois.

Nyt olen velkaa vielä heillä, mutta voin sanoa  että henksestikkin se on aivan eri luokkaa kuin vippifirmoille velkaa oleminen. Lupaan kyllä maksaa heille takaisin, mutta aikataulu ei ole niin kiireellinen, ja tuttavilleni tärkeintä tuntuu olevan se, että pääsen taas kuntoon ja takaisin jaloilleni.

He pelastivat minut, ja heille olen ikuisesti kiitollinen!

Nyt kun tämä ongelma alkaa olla takanapäin, yritän kirjoitella tännekkin sivulle enemmän juttuja. Tämä on vain nolottanut minua niin paljon, etten ole oikein halunnut tänne mitään kertoa. Nyt tämä on kuitenkin julki, ja on aika jatkaa elämääni.

Selvisin näistä pikalainoista aika vähällä, varsinkin verrattuna moniin muihin. Nyt aion pysyä jatkossa kokonaan näistä pois… se on varmaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *